De route beschrijving vind je hier als pdf zodat je die eenvoudig kan uitprinten: kerstinn2021.pdf

In feite hadden we voor dit jaar een KERST-INN in gedachten, met glühwein, chocomel, stol, vuurkorven, marshmallows, muziek en alles wat je je voor kunt stellen om een KERST sfeervol in te luiden. De wereld laat zich helaas niet kneden, dus was er ook dit jaar een alternatief. KERST-INN TE VOET. Bedacht en uitgevoerd door Wilma Pennings.

Mensen, wat is er gelopen op 19 december. 27 puzzeluitslagen zijn er in de doos gedeponeerd. Niemand heeft in zijn eentje de wandeling gedaan. Een voorzichtige schatting zegt dat er zeker 75 mensen op de been waren. De 4 kerststollen zijn helemaal opgegaan. Eerlijk gezegd kwamen we tekort. De zakjes snacks voor de kinderen waren op, net als de velletjes kerststickers. En de boom bij de kerststal heeft er nog nooit zo mooi uitgezien. Ondanks de beperkingen veel enthousiasme.

De oplossing van de puzzel was: HALLO KERSTKIND.

Bijna iedereen had dat goed bij elkaar gepuzzeld, maar er is maar 1 winnaar. De prijs, een schitterende borrelplank, gesponsord door Sjors van den Heuvel www.borrlbaas.nl en prachtig opgemaakt door Klazien Swolfs, ging naar Ad en Rian van Dijck en is al door hen in ontvangst genomen. Samen met een fles glühwein die wij niet konden inschenken voor jullie. Na de wandeling gingen velen nog op bezoek bij Peter en Annemiek Gijben om daar de prachtige kerststal met bewegende beesten te bewonderen.

 

 

En het kon niet op dit jaar. We hebben als werkgroep nog nooit zoveel cadeautjes ingepakt en rompertjes laten bedrukken door Elly van Rooy. 11 kerstkinderen zijn er dit jaar geboren VOOR de kerst-inn en op de dag zelf kwam Koos ter wereld, inmiddels is ook nog kindje in 2021 geboren.

Voor de mensen die iedere 14 dagen genieten van de koffie-inloop en normaal ook elke maand van het eetproject hadden we een daverende kerstkoffie-inloop in gedachten op 22 december. Jammer, maar het liep anders. Maar ook voor die groep hadden we een alternatief. Een prachtige amaryllis en iets lekkers voor bij de koffie. Dit laatste geschonken door de Norbertusparochie in plaats van het gebruikelijke dessert voor bij het kerstdiner. We hebben het rondgebracht.