Kerst-Inn 2023 op de Hekkendam

Vele vrijwilligers hebben de handen uit de mouwen gestoken om er weer een gezellige middag van te maken. Om in de kerstsfeer te komen konden de kinderen samen met hun papa’s en mama’s een mooie lampion maken. Wat waren ze trots op hun kei leuke creaties. Dit uiteraard onder het genot van lekker warme chocomelk, een glaasje Glühwein of ranja en wat lekkers voor groot en klein met gezellige kerstmuziek op de achtergrond.

Terwijl de lampjes langzaam aangingen hebben we o.b.v. de BleuBand een gezellige lampionnentocht door ons mooi versierde Haghorst gemaakt met een niet te missen tussenstop bij de mooie kerst-tuin van Peter Gijben. Bij terugkomst op de Hekkendam werd er nog gezellig gebuurt bij de vuurkorven, speelde de BleuBand nog enkele kerstnummertjes en werd er nog een glaasje gedronken. Kortom een zeer geslaagde middag.

Voor al die mensen die dit mogelijk hebben gemaakt op wat voor manier dan ook SUPER bedankt.
Tot volgend jaar!

KERSTKINDJES 2023


Wat hebben we het afgelopen jaar veel nieuwe inwonertjes in Haghorst mogen verwelkomen. Iedereen natuurlijk van harte gefeliciteerd namens Hallo Haghorst. Heel veel geluk samen. 15 kindjes, zowaar een hele klas, goed voor onze school! Het was gezellig dat vele van jullie bij de Kerst-Inn aanwezig waren.

Hieronder zie je de leuke rompertjes die ze allemaal cadeau hebben gekregen, of nog krijgen voor diegene die we gemist hebben tijdens de Kerst-Inn. Op de foto missen we Benjamin. Benjamin is afgelopen week geboren, zoontje van Inge van der Heijden en Thomas Legius. Toen was deze foto al geschoten. Uiteraard komt het cadeautje nog jouw kant op Benjamin!